Elforetag Ahus

Elföretag i Åhus som prioriterar din el

Vi är det elföretag i Åhus som erbjuder en bokad tid snabbt, oftast redan samma vecka. Självklart när det passar dig och inte tvärtom. Det spelar ingen roll om det gäller el inom nybyggnation, renovering eller vardagligt fix. Ring oss idag så blir jobbet gjort på ett säkert sätt. På vårt elföretag i Åhus jobbar behöriga elektriker som du inte behöver vänta på.

Tryggt och behörig elföretag i Åhus

Anlita oss, ett behörigt elföretag i Åhus med bred yrkesexpertis. Våra behöriga elektriker hjälper dig med all inom el: från att få upp belysning, installera golvvärme eller laddbox till elbilen till nydragen el vid nyproduktion. Har du frågor så är vi gärna ditt bollplank för skräddarsydda lösningar vid renoveringar. När det gäller elföretag i Åhus är vi det trygga valet: samtliga elektriker hos oss är behöriga för alla typer av elinstallationer.

Service är vår hörnsten unikt för oss bland elföretag i Åhus är att vi på kort varsel (ofta samma vecka) kan leverera elsäkra lösningar till ditt hem.

Därför ska du anlita certifierat elföretag i Åhus

Att chansa med el är att utsätta dig själv och andra för brandfara samt livsfara. Något som sätter fingret på allvaret är att inget försäkringsbolag godkänner en obehörig elinstallation. Du är alltid personligt ansvarig för de elinstallationer du utför på egen hand och som husägare är du ansvarig över att elen är rätt dragen. Så behöver du hjälp med din el, ring oss på ditt lokala elföretag i Åhus direkt. Vi hjälper dig gärna även med rådgivning!

När ska jag ta hjälp av ett elföretag? Oftare än du kanske tror! Många ”vanliga” elinstallationer är inte tilllåtna att utföra som obehörig, exempelvis installera fast belysning utomhus, installation av golvvärme, byte av ojordat vägguttag mot jordat och all annan fast elinstallation. Som elföretag i Åhus får vi ofta påminna kunder om vilka elarbeten du inte får utföra själv.

Vår service:

 • Elföretag med enbart auktoriserad elektriker

 • Säkra elinstallationer av lokala elektriker

 • Elföretag i Åhus som gör jobbet på tider som passar dig

 • Elföretag som gör jobbet i Åhus till det pris vi kommit överens om

 • Elföretag med eljour dygnet runt i Åhus

 • Rotavdrag för privatpersoner

Elföretag i Åhus: bokad tid samma vecka

Få jobbet gjort utan lång väntan, oftast inom ett par dagar. Med bakgrund som ambitös eljour har vi sett till att erbjuda samma serviceambition även för planerade elinstallationer.

Elföretag i Åhus: 100 % behöriga elektriker

Allt vi gör baseras på att vi är ett certifierat elföretag i Åhus, auktoriserade genom Elsäkerhetsverket. Alltid snabba men utan att tumma på kvaliteten på de elinstallationer vi utför hos dig.

Elföretag i Åhus: Eljour 24/7

När läget är akut så ringer du vår eljour som snabbt är på plats. Inom en timma hjälper vi dig – oavsett tid på dygnet och var i Åhus du bor.

Som ditt lokala elföretag i Åhus har vi ett tydligt kundlöfte: Personlig service och elinstallationer av hög kvalitet till bra priser utförda av behöriga fackmän.

Nu finns vi även utanför Skåne!

Så behöver du en elektriker i Falkenberg, tveka inte att kontakta oss.

Kontakta oss om du vill boka en elektriker i Åhus

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

 1. Ring oss på 044-880 09 60 eller fyll i kontaktformuläret.  
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
 4. En lokal elektriker utför arbetet.  
 5. Du får faktura på arbetet.